Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Nőnapi ajándék kedvezmény az Ajándékcsomagom oldalon

Kovács Vikto
2024. 02. 16. 01:23:48
Rendelje meg céges nőnapi csomagjait előrendelési kedvezménnyel az Ajandekcsomagom.hu oldalon! Lepje meg női kollégáit egy elegáns ajándékcsomaggal vagy virággal!

Az ajandekcsomagom.hu oldala időszakos kedvezményt kínál: 

Mennyiségi kedvezmény nőnapra:

  • 100 000 - 199 999 Ft rendelés esetén = 10%
  • 200 000 Ft feletti rendelés esetén = 15%

Felhívjuk minden kedves céges partnerünk figyelmét, hogy a kedvezmények mellett, 150 000 forint értékű vagy attól magasabb megrendelés esetén pluszban 3 nőnapi csomagot adunk ajándékba. A 100 ezer forint feletti ingyenes kiszállítás az akcióra is érvényes.

Tegye egyedivé az ajándékcsomagot

A kiválasztott ajándékokra igény esetén céges logót is tudunk tenni. Ezt egyszerűen csak küldje át nekünk digitális formában és mi elhelyezzük azt az ajándékcsomagokon.

Adja le időben a rendelést

Önök is ünneplik céges környezetben a nőnapot? Akkor ne habozzon, rendelje meg most a hölgy kollégáknak az elbűvölő nőnapi ajándékcsomagokat és vegye igénybe az egyedülálló 15 százalékos mennyiségi kedvezményt. A prémium minőségű ajándékválogatásainknak minden kollégája, partnere örülni fog. Amennyiben a megrendelés eléri a 150 ezer forintos összeget, akkor pluszban még három nőnapi csomagot adunk ajándékba.

A nőnapi kedvezmény egyéb részletei

  • FONTOS! VIRÁGOKRA NEM ÉRVÉNYES. MÁS KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ
  • Nettó 100 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Nettó 150 000 Ft felett jár egy választható ajándék a megrendelőnek 
  • egyedi céges logó is kérhető

Ne hagyja az utolsó pillanatra, rendelje meg kedvezményesen a céges nőnapi ajándékokat!

Az oldal tetejére