Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Nőnapi ajándék kedvezmény az Ajándékcsomagom oldalon

Kovács Vikto
2024. 02. 16. 01:23:48
Nőnapi ajándék kedvezmény az Ajándékcsomagom oldalon
Rendelje meg céges nőnapi csomagjait előrendelési kedvezménnyel az Ajandekcsomagom.hu oldalon! Lepje meg női kollégáit egy elegáns ajándékcsomaggal vagy virággal!

Az ajandekcsomagom.hu oldala időszakos kedvezményt kínál: 

Mennyiségi kedvezmény nőnapra:

  • 100 000 - 199 999 Ft rendelés esetén = 10%
  • 200 000 Ft feletti rendelés esetén = 15%

Felhívjuk minden kedves céges partnerünk figyelmét, hogy a kedvezmények mellett, 150 000 forint értékű vagy attól magasabb megrendelés esetén pluszban 3 nőnapi csomagot adunk ajándékba. A 100 ezer forint feletti ingyenes kiszállítás az akcióra is érvényes.

Tegye egyedivé az ajándékcsomagot

A kiválasztott ajándékokra igény esetén céges logót is tudunk tenni. Ezt egyszerűen csak küldje át nekünk digitális formában és mi elhelyezzük azt az ajándékcsomagokon.

Adja le időben a rendelést

Önök is ünneplik céges környezetben a nőnapot? Akkor ne habozzon, rendelje meg most a hölgy kollégáknak az elbűvölő nőnapi ajándékcsomagokat és vegye igénybe az egyedülálló 15 százalékos mennyiségi kedvezményt. A prémium minőségű ajándékválogatásainknak minden kollégája, partnere örülni fog. Amennyiben a megrendelés eléri a 150 ezer forintos összeget, akkor pluszban még három nőnapi csomagot adunk ajándékba.

A nőnapi kedvezmény egyéb részletei

  • FONTOS! VIRÁGOKRA NEM ÉRVÉNYES. MÁS KEDVEZMÉNNYEL NEM ÖSSZEVONHATÓ
  • Nettó 100 000 Ft felett ingyenes szállítás
  • Nettó 150 000 Ft felett jár egy választható ajándék a megrendelőnek 
  • egyedi céges logó is kérhető

Ne hagyja az utolsó pillanatra, rendelje meg kedvezményesen a céges nőnapi ajándékokat!

Az oldal tetejére