Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk 2018 óta foglalkozik díszdobozos ajándékcsomagok összeállításával. Főként nagyobb megrendelések kiszolgálására specializálódtunk, céges karácsonyi ajándékokra és konferencia ajándékokra. Emellett üzleti partnereinek ajándékot is küldhet rajtunk keresztül, akár külföldre is. Saját raktárkészlettel rendelkezünk, így legtöbbször rövid határidővel is szállítani tudjuk nagyobb megrendelését. Az ajándékcsomagok igény esetén logózhatók. 

Gondosan összeválogatott díszdobozos ajándékcsomagjainkban főként gasztronómiai különlegességeket talál, melyek vagy kis manufaktúrákban készültek vagy hosszú évtizedek óta képviselik a tökéletes minőséget. 

Véleményünk szerint egy sikeres vállalkozás titka, hogy ne csak munkatársak, és partnerek, de barátok is legyenek. Ajándékcsomag összeállításaink közelebb hozzák önöket egymáshoz, ha minket választ, nem csak egy ajándékot ad, de kapcsolatot is épít. Hogy miért?

 Mert, mi tudjuk, mire vágyik a másik. Ajándékcsomagjainkban olyan termékeket talál, melyeket napi szinten fogyasztunk, de minőségében, ízvilágában eltér a megszokottól.

Keresés