Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Céges nőnapi ajándékok és virágok - ne hagyd az utolsó pillanatra!

Az online ajándékküldő szolgáltatások ma már számos lehetőséget kínálnak a cégeknek is, hogy könnyedén és kényelmesen intézhessék az ajándékok és virágok megrendelését akár nőnapra is. Az alábbiakban összefoglalom, hogy miért, hogyan és mikor érdemes online megrendelni a céges nőnapi ajándékokat és virágokat az ajándékküldő szolgáltatásoktól

Sokan vívódnak azon, hogy saját szervezésben oldják meg a nőnapi meglepetéseket, vagy megbízzanak egy külsős céget ezzel. Összeszedem a pro és kontra érveket mindkét esetben, és a továbbiakban igyekszem néhány használható ötletet is adni céges nőnapi ajándékhoz.  

Céges nőnapi ajándék rendelés mennyiségi kedvezménnyel

Céges nőnapi ajándékcsomagok és virágok házon belül - előnyök és hátrányok

Ha HR-esként, rendezvényszervezőként vagy a téma felelőseként te intézed a céges nőnapozást, akkor az alábbi előnyökre és hátrányokra számíthatsz. 

Előnyök

 • Személyre szabható: ha te állítod össze az ajándékokat és virágcsokrokat, akkor lényegében mindent személyre szabhatsz, és a cég kultúrájához és a dolgozók igényeihez igazíthatod ezt az alkalmat.
 • Költségmegtakarítás: a házon belüli ajándékkészítéssel némi pénzt takaríthatsz meg, hiszen nem kell a külső ajándékbeszerzéssel és szállítással kapcsolatos költségekre költeni. (Ugyanakkor érdemes mérlegelni, hogy átszámolva ez rezsiköltség szintjén mennyit visz el.) 
 • Megbízhatóság: ha szabadkezet kaptál, akkor teljes kontrollod lesz az ajándékok összeállításában és a virágok kiválasztásában, ami növeli a megbízhatóságot és a minőséget.
 • Csapatépítés: az ajándékok és virágok összeállítását egy csapatépítés keretei közé szervezheted, például bevonhatod a férfi kollégákat, hogy ők készítsék el csokrokat, vagy az ajándékcsomagokat. Melós, de siker esetén jobb lesz a csapatszellem, és az ajándékozás gesztusértéke is nagyobb lesz. 

Hátrányok

 • Időigényes: az ajándékok és virágok saját házon belüli összeállítása rengeteg időt el fog vinni, különösen, ha másokat is bevonsz.
 • Korlátozott és drágább választék: nagykereskedői kapcsolatok nélkül korlátozottabb és drágább lesz a választék. 
 • Minőség: megfelelő források és csomagolásban való jártasság nélkül sérülhet a minőség.
 • Logisztikai problémák: már az elején gondolnod kell a megfelelő tárolási és szállítási lehetőségekre, hogy az ajándékok és virágok a megfelelő állapotban és időben jussanak el a munkatársakhoz.

Csak akkor fogj neki házon belül szervezni a céges nőnapot, ha van elegendő mozgástered, időd, és tárolóhelyed

Profi ajándékküldő szolgálat intézi a céges nőnapi ajándékokat és/vagy virágokat - előnyök és hátrányok

Előnyök

 • Kényelem: az ajándékküldő szolgáltatások segítségével egyszerűen és kényelmesen rendelheted meg az ajándékokat és virágokat, akár telefonon vagy emailen. Nem kell személyesen felkeresned az ajándékboltokat vagy virágboltokat.
 • Széles választék: az erre szakosodott szolgáltatók nagy és kipróbált választékkal rendelkeznek, így megtalálhatod az igényeknek és költségvetésednek megfelelő ajándékokat és virágokat nőnapra
 • Mennyiségi kedvezmény: ha jelentősebb mennyiségű csomagot szeretne nőnapra, akkor az ajandekcsomagom.hu mennyiségi kedvezményt biztosít, amelyre a linket megkattintva tud árajánlatot kérni.
 • Személyre szabható: legalábbis fotók, személyes üzenetek és logózás segítségével a nőnapi ajándékokat a cég kultúrájához és a kollégák igényeihez igazíthatod.
 • Minőség: ezek a szolgáltatások magas minőségű ajándékokat és virágokat kínálnak, amivel nagyobb elégedettséget érhetsz el a munkatársak körében.
 • Megbízhatóság: az ajándékküldő szolgáltatások általában megbízhatóak és pontosak, hiszen ebből élnek. Így biztos lehetsz abban, hogy az ajándék vagy a virág időben és pontosan megérkezik az ünnepelt hölgyeknek.
 • Professzionális csomagolás és szállítás: a profi csomagolás és szállítás biztosítják, hogy az ajándékok és virágok sértetlenül és időben jussanak el az ünnepeltnek, és jó benyomást is keltsenek.

Hátrányok

 • Költségek: egy trendi, szépen összeállított nőnapi ajándékcsomag vagy virágcsokor ára magasabb lesz, mint a kézzel összeállított csomagnak vagy elkészített ajándéknak. De azért számold ki azt is, hogy amúgy mennyi időbe és energiába kerül, ha házon belül oldod meg ezt az ünnepet.
 • Szállítási idők: itt nem is annyira a kiszállítás pontosságával lehet probléma, hiszen az a szolgálat, aki nem teljesít, az a következő évben egyszerűen nem kap megrendelést. Inkább az a kérdés, hogy időben megrendeled-e a meglepetéseket, és tudják-e vállalni a kiszállítást. 

Ha számít az idő, az időzítés, a választék, a minőség, akkor érdemes felkeresned egy ajándékküldő szolgálatot a céges nőnapozáshoz. 

Milyen termékek legyenek a céges nőnapi ajándékcsomagban?

Eddigi tapasztalataink alapján úgy látjuk, hogy a céges nőnapi ajándékcsomag összeállításakor a női ügyekhez, a szépségápoláshoz, az egészséghez és az édességekhez kapcsolódó termékekből érdemes válogatni. A következőkben néhány ötletet adunk, hogy milyen termékek kerülhetnek a céges nőnapi ajándékcsomagba:

Virágok: a virágok a női ünnep szimbólumai, és szinte minden nő örül egy szép csokornak. A virágcsokor kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a munkatársak egyéni ízlését.

Kozmetikai termékek: a nők általában értékelik a kozmetikai termékeket, mint például testápoló, arckrém, kézkrém, ajakápoló, manikűrkészlet stb.

Egészséges termékek: a dolgozók egészségének megőrzése fontos szerepet játszik az életükben, így például vitaminok, egészséges élelmiszerek, egészséges életmóddal kapcsolatos könyvek, sporteszközök, jóga matrac, masszázsgép stb. nagyon jó választás lehet. Akár a női kollektíva is kaphat egy nagyobb ajándékot.  

Édességek: a nők szeretik az édességeket, így a csokoládék, cukorkák, macaronok, muffinok, édességkosarak, teafélék, kávék, édesebb pezsgők és borok, szörpök, lekvárok stb. szintén örömet okozhatnak.

Irodai eszközök: ha a hasznosság a legfőbb szempont, vagy az is szempont, akkor az irodai eszközök kapóra jöhetnek, mint például noteszek, ceruzák, tollak, jegyzetfüzetek, időtervezők, asztali naptárak, számológépek, szemüvegtörlők stb. kiváló ajándékok, akár kiegészítőként is. 

Ajándékkártyák: az ajándékkártyák nagyszerű választás lehetnek, ha nem tudod, hogy a dolgozók milyen termékeket preferálnak, vagy nehéz olyan ajándékot találni, ami mindenkinek megfelelne. Az ajándékkártyákkal a dolgozók maguk választhatnak ajándékokat az üzletben.

Fontos, hogy az ajándékcsomag összeállításakor a cég figyelembe vegye a dolgozók kulturális hátterét, szokásait, életmódját és életkorát is. Például, ha a dolgozók között sok a vegetáriánus vagy a vegán, akkor olyan termékeket kell választani, amelyek megfelelnek a diétájuknak. Ugyanakkor ha a dolgozók körében több a fiatalabb, akkor a számukra vonzó és hasznos termékek kerüljenek előtérbe.

Céges nőnapi virág

Milyen céges nőnapi csomagot rendeljek a női alkalmazottaknak és milyet a női üzleti partnereknek?

A céges nőnapi ajándékcsomag összeállításakor a két csoportnak eltérő igényei és ízlése lehet, ezért érdemes különválasztani a dolgozók és az üzleti partnerek ajándékcsomagjait.

A női alkalmazottaknak ajánlott ajándékcsomagok

Kényeztető csomag: Ez a csomag tartalmazhat testápoló, tusfürdő, sampon, arckrém, fürdősó, masszázsolaj és egy puha törölközőt.

Egészséges csomag: Ez a csomag tartalmazhat egészséges élelmiszereket, például aszalt gyümölcsöket, magvakat, fehérjét, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó snackeket.

Virágcsokor és édességek: Ebben a csomagban egy szép virágcsokor mellett édességeket, például csokoládét, süteményeket és cukorkákat is el lehet helyezni.

Irodai kényelmi csomag: A női alkalmazottak nagy része az irodában dolgozik, ezért egy olyan ajándékcsomag, amelyben olyan dolgok vannak, amelyek segítik az irodai munkát, mint például a noteszek, tollak, ceruzák, jegyzetfüzetek, tea vagy kávé és egy bögre nagyszerű választás lehet.

Az üzleti partnereknek ajánlott ajándékcsomagok

Luxus édességkosár: az üzleti partnerek számára egy magas minőségű édességkosár kiváló ajándék lehet. A kosár tartalmazhat prémium csokoládékat, kézműves bonbonokat, finom teasüteményeket, marcipánokat és egyéb különlegességeket.

Egzotikus virágcsokor: az egzotikus virágokból, például orchideákból, liliomokból vagy egyéb szokatlan virágokból készített csokrok különleges ajándékok lehetnek, amelyek kifejezik a kapcsolat fontosságát és az üzleti partner megbecsülését.

Egyedi ajándéktárgy: egy olyan ajándéktárgy, amely az üzleti partnertől származik, személyesebb ajándék lehet, mint egy kosár vagy virágcsokor. Az ajándéktárgy lehet például egy kerámia, amely az üzleti partner származási helyére utal, vagy egy kézzel készített műalkotás, amely az üzleti partner érdeklődési körére vagy hobbi tevékenységére utal.

Irodai dekoráció: az üzleti partnerek számára az irodájuk dekorálására alkalmas ajándékok is megfelelőek lehetnek, például egy elegáns tolltartó vagy éppen egy különleges váza.

Exkluzív bor összeállítás: ha az üzleti partner szereti a bort, egy különleges borcsomag, amely egyedi borokat tartalmaz, nagyon jó hatást fog kelteni. Az ajándék részeként lehet mellékelni egy leírást is, amely részletesen bemutatja az ajándékba került borokat és azok eredetét.

Fontos, hogy az ajándékok minőségiek legyenek és összhangban álljanak a partner cég értékeivel. Az üzleti partnereknek szánt ajándékok legyenek megbízható forrásból származó, magas minőségű termékek, amelyek tükrözik az üzleti kapcsolat értékét és fontosságát. 

A céges nőnapi ajándékcsomagok időzítése - mikor rendeljem meg ezeket?

Ha pontosan nőnapon, március 8-án szeretnéd megkapni a céges nőnapi ajándékcsomagokat, akkor érdemes minél előbb megrendelni az ajándékokat, hogy elegendő idő legyen a csomagolásra, összeállításra és szállításra. Általában az ajándékküldő szolgáltatások a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül szállítják az ajándékokat, viszont nagyobb megrendeléseknél, valamint forgalmasabb ünnepnapok előtt ez egész egyszerűen kivitelezhetetlen. 

Az ajandekcsomagom.hu a nőnapra céges megrendeléseket március 3-ig (péntek) tud fogadni, mert úgy érezzük, felelősséggel és a megfelelő minőséggel csak ilyen időhatár megszabásával tudjuk teljesíteni a vevők kívánságait. Az ajándékcsomagok elkészítése és szállítása időbe telik, és nagyon fontos, hogy elegendő idő maradjon a szállításra, hogy a csomagok időben megérkezzenek a megfelelő helyre.

. Céges nőnapi ajándék rendelés határidő.

Éppen ezért azt javaslom, hogy minél hamarabb tekintsd át a céges nőnapi kínálatot, és add le a rendelésed  hogy a szállítási időt is figyelembe véve, időben megérkezzenek március 8-ára. 

Tárolás, szállítás, garancia

Joggal merülhet fel benned, hogy ha jó pár nappal vagy akár héttel korábban leadod a rendelésed, hogyan tároljuk a csomagokat és mondjuk mennyire maradnak frissek a virágok. 

Ajándékcsomagok esetén a tárolást cégen belül oldjuk meg saját, kizárólag erre a célra rendszeresített raktárhelységünkben, virág rendelés esetén pedig a szállítás előtti 1 nappal szerezzük be a növényeket, így a lehető legfrissebb állapotban kerül kiszállításra. 

A nőnapi virágok és ajándékok szállítását minden esetben GLS futárok végzik, forgalmasabb napokon pedig saját futárjaink is úton vannak. 

Nőnapi csomagunk szerencsére eddig még nem sérült, de arra az esetre, ha ez mégis megtörténne, 100%-os garanciát vállalunk, hiszen rendkívül fontos számunkra az ügyfelek elégedettsége. 

Céges nőnapi ajándékok GYIK

Íme néhány gyakran ismételt kérdés (GYIK) és válasz a céges nőnapi ajándékcsomagokkal és virágrendelésekkel kapcsolatban:

Mikor van a Nemzetközi Nőnap, és miért ünnepeljük?

A Nemzetközi Nőnap március 8-án van, és az egyenjogúság és az emberi jogok elérésének ünnepe. Az ünnep célja, hogy felhívja a figyelmet a nők egyenjogúságára és a nők jogaira világszerte.

Miért jó ötlet a céges nőnapi ajándékcsomagok és virágrendelések megrendelése?

A céges nőnapi ajándékcsomagok és virágrendelések jó módja annak, hogy kifejezzük elismerésünket és hálánkat a nők iránt a munkahelyen és az üzleti életben. Az online ajándékküldő szolgáltatók lehetővé teszik a könnyű és kényelmes megszervezést, és az ajándékokkal kifejezhetjük az egyéni stílusunkat és ízlésünket.

Miket érdemes figyelembe venni a céges nőnapi ajándékcsomagok összeállításakor?

Az ajándékcsomagok összeállításakor érdemes figyelembe venni a címzettek egyéni ízlését és érdeklődési körét. Fontos, hogy olyan minőségi termékeket válasszunk, amelyek kiváló élményt nyújtanak.

Céges nőnapi ajándékok rendelés ideje

Az időzítés rendkívül fontos, ezért érdemes időben leadni a megrendelést, akár ajándékcsomagokról, akár virágokról (vagy mindkettőről) van szó, akár 1-2 héttel korábban. Az ajandekcsomagom.hu oldalon a legutolsó céges rendelési lehetőség március 3-a, péntek. 

Milyen előnyei vannak, ha a céges nőnapi ajándékcsomagokat és virágokat egy profi ajándékküldő szolgálattól rendeljük meg?

Az ajándékküldő szolgáltatóktól rendelt céges nőnapi ajándékcsomagok előnye, hogy egyszerű és kényelmes megrendelést tesznek lehetővé, és az ajándékcsomagokat a címzetteknek szállítják. 

Milyen előnyei vannak, ha a céges nőnapi ajándékcsomagokat és virágokat egy profi ajándékküldő szolgálattól rendeljük meg?

Az ajándékküldő szolgáltatásoknak is vannak hátrányai, például a magasabb árak és az, hogy a személyre szabás néha korlátozott lehet.

Mi történik, ha az ajándékcsomag sérült állapotban érkezik meg a címzetthez?

Ha az ajándékcsomag sérült vagy hiányos állapotban érkezik meg a címzettnek, lépj azonnal kapcsolatba velünk és jelezd a problémát. Igyekeznek a lehető leghamarabb megoldást találni.

Milyen termékeket érdemes a céges nőnapi ajándékcsomagokba helyezni?

A céges nőnapi ajándékcsomagok tartalmazhatnak olyan termékeket, mint édességek, gyümölcsök, borok, kávék, kézműves mézek és lekvárok. A termékek kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a címzettek egyéni ízlését és érdeklődési körét.

Remélem, sikerült a kérdéseidre választ adni. Ne feledd, a céges nőnapi ajándék rendelés határideje 2023. március 3.! Rendeld meg céged hölgy kollégái számára a nőnapi ajándékcsomagot időben, és köszöntsd őket illő módon március 8-án!
Az oldal tetejére