Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakori kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Ügyfélszolgálat

2. Ajándékcsomagok

3. Szállítás

4. Fizetés és számla 

 

 

1. Ügyfélszolgálat

 

Mikor elérhetők telefonon vagy e-mailben?

Hétfőtől vasárnapig 10:00-19:00 óra között hívhat bennünket (+3630 900 32 02). Az e-maileket szintén ebben az időszakban ellenőrizzük 1-2 óránként. 

 

 

2. Ajándékcsomagok

 

Megoldható az ajándékcsomagok logózása?

Igen, saját logóval és üzenettel ellátott üdvözlőkártyákat nyomtatva egyedivé tehetők az ajándékcsomagok. Ilyen igény esetén a nyomdai munka általában 5-7, ritkán akár 14 munkanapot is igénybe vehet. 

 

Van lehetőség termékeket cserélni vagy egyedi összeállítást kérni?

Igen, év közben könnyen megoldható akár a teljesen egyedi összeállítás is vagy a termék csere ár egyeztetéssel. Azonban karácsony közeledtével decemberben sokszor már nincs rá kapacitásunk, így rendelés előtt kérem, mindenképpen érdeklődjön.

 

Mennyi idő alatt készülnek el az ajándékcsomagok?

Erről érdemes rendelés leadáskor érdeklődni, esetenként nagyobb rendelés is elkészítünk 1-2 munkanap alatt, azonban karácsony közeledtével jelentősen megnőhetnek a tájékoztatóként megadott időintervallumok. Általánosságban, kisebb mennyiségnél 10-30 db 1-3 munkanap alatt elkészítjük és következő nap kiszállítjuk az ajándékcsomagokat. Nagyobb rendelés, 30-50 db esetén 2-5 munkanap, 50-100 db esetén 3-7 munkanap, 100 db felett 3-8 munkanap. Amennyiben logózott ajándékkártyát, dísztasakot vagy bögrét választ a nyomdára akár 5-7 ritkán 14 munkanapot is várni kell. 

 

Hogyan kaphatom meg leghamarabb rendelésemet karácsonyi időszakban?

A leggyorsabb módja, ha logózás nélkül kéri az ajándékcsomagokat és egyeztetve az aktuális raktárkészletünkről akár termékeket kicserélve állítunk össze egy külön ajándékcsomagot. Tovább gyorsítja a folyamatot, ha szükség esetén ajándéktasakba csomagolva is megfelel az ajándék. Emellett még 1 napot nyerhet ha eltud jönni átvételi pontunkra. Így akár 2-3 nap alatt nagyobb mennyiségeket is gyorsan eltudunk készíteni és átadni, amennyiben van rá kapacitásunk.

 

 

3. Szállítás

Mennyibe kerül a kiszállítás?

 

A házhozszállítási díjat a rendszer súly alapján határozza meg. Magyarországon belül bruttó 1490 - 3990 Ft között várható a szállítási díj. 100.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes. 

 

Van átvételi pontjuk, ahol személyesen is áttudom venni az ajándékcsomagot?

Igen, de ehhez előzetes telefonos időpont egyeztetés szükséges. Átvételi pontunk 1114 Budapest XI. kerület Fadrusz utca 14. Nem tartózkodunk a helyszínen, csak előre egyeztetés után tudjuk itt átadni a rendelést. 

 

 

4. Fizetés és számla

 

Milyen módon fizethetek?

Átutalással. Megrendelés után önnel egyeztetve díjbekérőt vagy előleg számlát állítunk ki. Az ajándékcsomagokat csak az előleg vagy a végösszeg számlánkra érkezése után szállítjuk ki. 

Csak magyar forintot áll módunkban elfogadni. A banki átutaláshoz az adatok:

Név: Fadrusz Kincse Kft.

Számlavezető bank: Cib Bank

Bankszámlaszám: 10700536-71107781-51100005

Külföldről utalva: HU57 10700536-71107781-51100005

 

 

Hogyan kapom meg a számlát?

Rendelés leadást követően díjbekérőt küldünk, ezután amint megérkezett bankszámlánkra az átutalás, végszámlát állítunk ki e-számla formájában és a megadott e-mail címre elküldjük. Amennyiben a papír alapú számlát preferálja kérem jelezze felénk és az ajándékcsomagokkal együtt elküldjük vagy akár egy másik címre elpostázzuk.

 

If you speak English you can order gift delivery in Hungary here: Gift delivery in Hungary

Keresés