Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Logózható ajándékok

Állítson össze egyedi céges ajándékot logózható csomagolásban. Rendeljen most és a kiszállítást akár későbbre is kérheti. A szállítási napot a rendelés végén megjegyzésbe írhatja meg.

Rendezés:

Ezeket a logó megoldásokat kínáljuk cégek számára

Az Ajándékcsomagom az alábbi lehetőségeket kínálja 2024-ben a céges ajándékok logózására: 

 • logózható doboz
 • logózható papírpánt (ez kerül a dobozra)
 • logózható kártya
 • logózható nyakpánt, notesz, bögre
 • logózható kézműves csokoládé

A céges logózás jelentősége - miért használja, ha még eddig nem élt vele?

A céges ajándékok logózása sok szempontból fontos HR és vállalati branding szempontjából. Íme néhány indok, amelyek alátámasztják ennek jelentőségét:

 • Márkaismertség: amikor egy vállalat logója az ajándékon szerepel, az növeli a márka láthatóságát és ismertségét. A nagy számok törvénye alapján minél gyakrabban látnak egy logót, annál valószínűbb, hogy az emberek felismerik és emlékeznek rá a jövőben.
 • Professzionalizmus: egy szépen logózott ajándék professzionális képet közvetít a vállalatról. A jól megtervezett és minőségi logóval ellátott ajándékok azt sugallják, hogy a vállalat odafigyel a részletekre és értékeli a minőséget.
 • Emlékezetesség: egy egyedi és minőségi ajándék, amelyen a cég logója is szerepel, hosszú távon emlékezetes marad a címzett számára. Ez segít abban, hogy az emberek pozitív asszociációkat társítsanak a vállalathoz.
 • Közösségi érzés erősítése: az alkalmazottak számára az olyan logóval ellátott ajándékok, mint például pólók, hátizsákok vagy irodai eszközök, közösségi érzést keltenek, ami erősíti az alkalmazotti elkötelezettséget és csapatszellemet.
 • Hirdetés és reklám: egy jól megtervezett és praktikus logózott ajándék (pl. esernyő, kulacs) gyakran kerül a nyilvánosság elé, amikor az emberek használják. Akár irodán kívül is, mondjuk metrón, más tömegközlekedési eszközökön, közösségi helyeken. Ezáltal ezek az ajándékok nemcsak köszönetnyilvánításként vagy elismerésként működnek, hanem a vállalat ingyenes hirdetési eszközeivé is válnak.
 • Kapcsolatteremtés: az ajándékok logózása hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat megteremtse és fenntartsa a kapcsolatot partnereivel, ügyfeleivel és alkalmazottaival. Az ajándék által a címzett értékeltnek érzi magát, és a logóval együtt emlékeztetőként szolgál a vállalat értékeiről és kultúrájáról.

A megfelelően logózott céges ajándékok nem csak egyszerű ajándékok, amelyek esztétikai élményt nyújtanak, hanem stratégiai eszközök is. Ezek segítenek a vállalatnak a márkaépítésben, az alkalmazotti elkötelezettség erősítésében és a kapcsolatok ápolásában.

Az oldal tetejére