Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Milyen a jó céges karácsonyi ajándék?

Kovács Viktor
2023. 08. 20. 14:48:27
Milyen a jó céges karácsonyi ajándék?

Bár a karácsony kétségkívül egy szűkebb család legbensőségesebb ünnepe, azért a globalizált világunkban többről is szól a jeles nap. Baráti és céges környezetben is megajándékozzák egymást az emberek. Jóllehet a céges karácsonyi ajándék egyúttal motivációs eszköz is, hogy a következő évben is mindenki képességei szerint a lehető legjobban teljesítsen.

Egy céges karácsonyi ajándékcsomag szólhat az alkalmazottaknak és szólhat a partnereknek is. Az első esetében a munkát, a másodikban pedig a vélhetőleg sikeres együttműködést köszönjük meg egy gesztus erejéig. Mindkettő fontos, és ma már talán elengedhetetlen összetevője annak, hogy kellemes hangulatban, elégedetten teljenek majd a következő év hétköznapjai is. Persze, ehhez egy remekül eltalált céges karácsonyi ajándék is dukál.

céges karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándékcsomagok alkalmazottaknak

A céges karácsonyi ajándék fontos szervezőeleme egy vállalkozásnak, legyen az kis cég vagy egy multinacionális vállalat. Szerencsére ma már Európa keleti felén is meggyökeresedett az a szemlélet, hogy egy munkahelyen nem rabszolgatartás folyik, hanem igen is tenni kell a dolgozók elégedettségéért, hogy sikeres legyen a vállalkozás.

Ez mindenekelőtt a tisztességes bérezésben nyilvánul meg, másodsorban pedig talán a kellemes munkahelyi környezet biztosításában. Ezek mellett pedig egy európai szemléletű cég még sokféle módon tehet azért, hogy az alkalmazottak szívesen dolgozzanak a munkahelyükön. Ide tartoznak a céges bulik, a csapatépítő kiruccanások és a céges karácsonyi ajándékcsomag is.

Egy céges ajándék karácsonyra többről szól, mint egy ajándékválogatás. A megrendelés végtelenül egyszerű, a hozadéka pedig bőséges. A munka elismerése egyúttal motivációs eszköz is. Komoly tanulmányok szólnak róla és statisztikai adatok bizonyítják, hogy hatékonyabbá válik a munkavégzés a következő évben, ha az előző év végén meghálálják azt.

A céges karácsonyi ajándék ugyanis azt üzeni az alkalmazottnak, hogy fontos vagy számunkra. Sőt, olyan jelentéssel is bír, hogy tartozol valahová, nem csak kollégák, de „barátok” is vagyunk, de legalábbis olyasvalakik, akik együtt küzdenek egy közös cél érdekében. 

Ne felejtsük el, hogy az emberek aktív éveik jelentős részét a munkahelyükön töltik, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen is az a hely, ahová naponta bejárnak. A céges karácsonyi ajándék pedig azt üzeni, hogy nagyon is jó.

céges ajándék karácsonyra

Karácsonyi ajándékcsomagok partner cégeknek

Egy sikeres partneri kapcsolat legalapvetőbb feltétele a megfelelő kommunikáció. A kommunikáció alatt itt azonban nem csak azt értjük, hogy szót értsünk a partnerünkkel, ide tartozik a megjelenés, és az apróbb gesztusok is. Egy jó partneri kapcsolatnak része az üzleten kívüli találkozások és a másik megajándékozása is.

A céges karácsonyi ajándékcsomag a partnerünk felé, bár gesztus értékű, mégis nagyon fontos. Arról szól, hogy tiszteljük és elismerjük a másik munkáját. Számtalan ajándékválogatás létezik kisebb- és nagyobb összegekért, melyek remekül kifejezik a köszönet nyilvánításunkat. A legfontosabb talán, hogy legyen elegáns.

céges ajándékcsomag karácsonyra

Hogy milyen is legyen a karácsonyi ajándékcsomagok céges partnereinknek, azt nagyban befolyásolja, hogy milyen jellegű a kapcsolatunk a partnerünkkel. Ha évente csupán pár alkalommal van diskurzus köztünk és marginális a kapcsolat, akkor természetesen nem kell túlzásba vinni az ajándékozást, de ebben az esetben is illik adni valamit. Egy személyesen átadott, jó ár-értékű csomag, vagy egy személyes üzenettel kiküldött csomag gesztusértéke gyakran nagyságrendekkel többet ér, mint amennyit kifizetünk érte. 

Abban az esetben azonban, ha a mi sikerünk nagyban múlik a partnercég tevékenységén is, akkor mindenképpen egy jelentősebb céges karácsonyi ajándékcsomagban kell gondolkodni. Az elegáns, különleges termékeket tartalmazó ajándékválogatásokkal nem nagyon lehet mellélőni. A lényeg, hogy ne egy hétköznapi, sebtében összeválogatott ajándék legyen, hanem méltóképpen fejezze ki a közös sikereinket.

Céges karácsonyi ajándék logózása

Idén még különlegesebbé teheti a céges karácsonyi ajándékcsomagokat a logózással. Ezen a módon a csomagolás egyedi lesz, és diszkréten biztosítja a vállalkozás jelenlétét az ajándékon. Többféle lehetőséget is kínálunk - részletekért kattintson a fenti linkre!

  • Logózható ajándékdoboz
  • Logózható üdvözlőkártya
  • Logózható papírpánt
  • Logózható zárható tetejű ajándéktasak
  • Logózható kézműves csokoládé

Képek forrása

Tartalomhoz tartozó címkék: céges karácsonyi ajándék
Az oldal tetejére