Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Miért minket válasszon?

Célunk, hogy az ajándékozás ne nyűg hanem öröm legyen mindkét fél számára :)

 

Véleményünk szerint egy sikeres vállalkozás titka, hogy ne csak munkatársak, és partnerek, de barátok is legyenek. Ajándékcsomag összeállításaink közelebb hozzák önöket egymáshoz, ha minket választ, nem csak egy ajándékot ad, de kapcsolatot is épít. Hogy miért?

 Mert, mi tudjuk, mire vágyik a másik. Céges ajándékcsomagjainkban olyan egyedi minőségű termékeket talál, melyeket napi szinten fogyasztunk, de minőségében, ízvilágában eltér a megszokottól.

 

Megbízhatóság. Cégünk 2007-es fennállása óta több iparágban is jeleskedtünk és 2018-óta már kifejezetten csak ajándékcsomagok összeállításával foglalkozunk. Sokszor még a lehetetlennek tűnő kéréseket is gyorsan teljesítjük.

Minőség. Felkutatuk a legjobb minőségű beszállítókat, hogy Önnek már ne kelljen ezzel időt töltenie. Csomagjainkba főként magyar kézművesektől beszerzett egyedi minőségű termékeket válogattunk össze, melyeket mi magunk is kipróbálunk beszerzés előtt.

Nagy mennyiséget is vállalunk. Akár még decemberben is teljesítünk nagy rendeléseket, rövid határidővel. Évente több mint 15.000 ajándékcsomagot készítünk és szállítunk országszerte.

Gyors ügyintézés. Fényképes árajánlatot készítünk 24 órán belül akár logózási megoldásokkal és egyedi termék beszerzéssel. Levesszük a terhet a válláról, teljeskörű ügyintézést és szállítást vállalunk.

 Egyedi ajándékcsomag összeállítás. Prémium termékeinkből Ön is könnyedén összeállíthat egyedi ajándékcsomagot ide kattintva az Ön által választott csomagolásba, akár logózással. Ha valamilyen más típusú terméket szeretne, kérjen árajánlatot és igyekszünk beszerezni rövid időn belül.

Logózási lehetőségek. Minden ajándékcsomag logózása megoldható. Tekintse meg logózási lehetőségeinket és logózható termékeinket

Rengeteg visszatérő vásárló. Akik megismerik, hogy milyen gyors és minőségi munkát végzünk rendszeresen visszatérnek.

Változatos kínálat. Minden évben megújítjuk a kínálatunkat, így ha idén minket választ, jövőre is tudunk újat mutatni.

Országos szállítás.  Akár raklaposan akár egyesével is vállaljuk a csomagok szállítását akár még külföldre is.

 

 

Céges magyaros ajándék

Karácsonyi céges ajándék csomag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az oldal tetejére