Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Magyaros ajándékcsomagok nem csak magyaroknak

Kovács Viktor
2023. 08. 22. 13:49:04
Magyaros ajándékcsomagok nem csak magyaroknak

A magyar gasztronómia világhírű, vannak bizonyos ízeink, amelyek csak ránk jellemzőek, így érthető módon messze földön ismertek. Ami azonban nem jelenti azt, hogy könnyen beszerezhetőek is. Éppen ezért egy magyaros ajándékcsomag tökéletes választás minden alkalomra, főleg akkor, ha nem egy honfitársunkat akarjuk meglepni valamivel.

A pirospaprika, a szóda, a pálinka, a tokai bor, hogy csak párat említsünk a sokból, mind hungarikumok, azaz bennünket, magyarokat dicsérnek. Ma már az internetnek köszönhetően egyre inkább hozzáférhetővé válik minden, de nem is olyan régen bizony még gasztro turizmus volt a magyar ízek iránt. Főleg a külföldre szakadt honpolgárainknak köszönhető, hogy megismertették a konyhánkat, és a spejzünk rejtett különlegességeit a nagyvilággal. Egy magyaros ajándékcsomag pedig mindezen finomságoknak a koronáját jelentheti egy külföldi számára.

magyaros ajándékcsomag

Ajándék üzleti partnernek magyarosan

Egy magyaros ajándékcsomag tehát minden alkalomra kiváló, bizonyos szituációkban pedig egyenesen tökéletes választás. Ilyen például, amikor egy külföldi céges partnerünket akarjuk meglepni egy ellenállhatatlan magyaros ajándékcsomaggal. A Törley pezsgő, a villányi vagy egri bor, az Unikum, a pálinka, a kalocsai- és szegedi paprika, a téliszalámi mind olyan ízcsoda, amivel csak nálunk lehet találkozni.

Egy magyaros ajándékkal külföldi céges partnereinknek nem nehéz kiváló meglepetést okozni. Arról nem is beszélve, hogy így hazánk értékeit is népszerűsítjük egy picit. Amerikai, nyugat-európai vagy éppen távol-keleti üzleti partnereinket is megörvendeztethetjük egy olyan ajándékcsomaggal, ami esszenciáját jelenti a gasztronómiai értékeinknek. Vagyis egy magyaros ajándékcsomaggal.

Ajándék külföldi barátoknak és rokonoknak

Sajnos vagy nem, de tény, hogy kevés olyan magyar család van, akinek egy-egy rokona ne külföldön élne. A 20. század történelme számos honfitársunkat külföldre kényszerítette, de napjaink kalandvágyó polgárai is gyakran próbálnak szerencsét földrészen innen és túl. A legkisebb közös többszörös pedig az, hogy ha más nem is, a magyar konyha mindenkinek hiányzik.

Nem véletlen, hogy egyre népszerűbb trend a magyaros ajándék külföldieknek, amit itthonról küldünk szeretett barátainknak vagy rokonainknak. Ha nem sikerül jeles évfordulókon, karácsonykor, esetleg születésnapok alkalmával haza utazniuk a szeretteinknek, akkor ma már nem akadály, hogy sok száz vagy éppen ezer kilométerrel arrébb is meglepjük egy remek magyaros ajándékkal a másikat.

Mi kerüljön egy magyaros ajándékcsomagba

Gyakran felvetődik a kérdés, hogy mi is kerüljön egy magyaros ajándékcsomagba. Nos, nem szép dolog rangsorolni, de első körben mindenképpen pirospaprika. Ez a gasztronómiánk esszenciája, amit egyéb országokban is nagyon szívesen használnak a főzés során, Aztán jöhet a szalámi, a kolbász és persze a pálinka, jóllehet a tokaji és egyéb borokról sem illendő megfeledkezni.

A listát meglehetősen hosszúra lehet húzni, így a döntés kérdése leginkább annyiban áll, hogy mennyi pénzt is akarunk szánni a magyaros ajándékcsomagunkra. Ez a szimbolikustól vezethet bármeddig. Ha az ajándék üzleti partnernek szól, akkor érdemes magasra tenni a lécet, már csak azért is, mert egy magyaros ajándék garantáltan meg fogja hálálni önmagát. Amennyiben pedig rokonról vagy barátokról van szó, úgy az ők igényeit kell szem előtt tartani.

magyaros ajándék

Mennyi időbe és milyen költségekkel jár a szállítás

Az Európai Unión belül egy ajándékcsomag kiszállítása ma már nem jelent jelentős időt, a megrendelést követően egy-két munkanapon belül, a távolabbi régiókba pedig maximum egy héten belül meg fog érkezni a magyaros ajándékcsomag. A kiszállítási költségek, nyugodtan mondhatjuk, nem jelentősek. Az ajándékcsomag súlyától és az országtól függően 6 és 12 ezer forint között mozognak, de erről minden érdeklődő részletes információt talál az ajandekcsomagom.hu oldalán.

Az oldal tetejére