Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Karácsonyi ajándék üzleti partnereknek

Kovács Viktor
2023. 08. 20. 13:40:51
Karácsonyi ajándék üzleti partnereknek

Az év vége, illetőleg a karácsony minden cég életében kiemelt fontossággal bír. Ez az időszak, amikor számot vetünk az elmúlt hónapokkal és a működésünk sikerével. Ilyenkor zajlanak a vállalati partik és ilyenkor ajándékozzuk meg a dolgozóinkat valamint az üzleti partnereinket is. Bár év végéről beszélünk, nem árt már jó előre készülni rá akár már az ősz elején, hogy az év végi hajtás közben nehogy megfeledkezzünk róla. 

Főleg a nagyobb cégekre igaz, hogy már nyáron megkezdik a készülődést, a tervezést az év végi eseményekre, beleértve a karácsonyi parti részleteit, és az alkalmazottaknak szánt ajándékcsomagokat is. Gyakran már azon is érdemes gondolkodni, hogy mi legyen a karácsonyi ajándék üzleti partnereknek.

A kérdés csak elsőre tűnik egyszerűnek, holott egyáltalán nem az, feltéve persze, ha igazi meglepetést és egy valóban jó ajándékot szeretnénk a partnerünknek, ami ráadásul ár-érték arányban is rendben van. A megfelelő ajándék megtalálása a következő év sikereinek függvényében is fontos kérdés.

karácsonyi ajándék üzleti partnereknek

Az egyedi ajándékcsomag előnyei

Az Ajandekcsomagom.hu külön szolgáltatása, hogy percek alatt mi magunk válogathatjuk össze az egyedi karácsonyi üzleti ajándékokat. Az ajándékválogatás így teljesen személyre szabható és a partner ízlésére igazítható. Ha például az ügyfelünk tartózkodik az alkoholos italoktól vagy éppen az édességeket nem kedveli, akkor azokat egyszerűen hagyjuk ki az ajándékcsomagból.

További hatalmas előnye ennek a fajta ajándékozásnak, hogy nincsen szükség fizikai jelenlétre. Egy olyan cég életében, ahol egész évben nagy a pörgés, ez a lehetőség hatalmas segítség lehet. Nem kell napokat tölteni az ajándékok kiválasztásával és összeállításával, hanem a monitor előtt percek alatt megtehetjük azt.

A csomag kiszállítását akkorra időzíthetjük, amikorra csak szeretnénk, érdemes az átadás előtti időpontra, illetve elkerülni a karácsonyi tumultust. Természetesen arra is van lehetőség, hogy rögtön a céges partnerünkhöz érkezzen az ajándék, amennyiben nem személyesen akarjuk átadni azt - ekkor illik egy személyre szabott üzenetet is mellékelni, amelyben megköszönjük a közös munkát, az addigi eredményeket.

Előre összeállított karácsonyi ajándékcsomagok

A karácsonyi ajándék üzleti partnereknek lehet előre összeállított ajándékcsomag is, a nagy szortiment miatt biztos, hogy meg fogjuk találni a számunkra tökéleteset. Persze ebben az esetben is érdemes több dolgot mérlegre tenni a választás előtt.

El kell például dönteni, hogy milyen kapcsolatban vagyunk az adott partnerünkkel, akit szeretnénk év végén megajándékozni. Ha a cégünk életében ez csak marginális kapcsolat, akkor természetesen elegendő egy jelképes ajándék, melyekből szintén sokat találunk az oldalon.

Amennyiben azonban fontos partnerségről van szó és egész évben szoros volt az együttműködésünk, esetleg a sikereket is közösen könyvelhettük el, úgy mindenképpen a prémium karácsonyi üzleti ajándékok, ajándékkosarak között érdemes szemezgetni.

karácsonyi ajándékcsomag

Kinek adjuk a csomagot…

Az sem mindegy, hogy kinek szánjuk a karácsonyi ajándékcsomagot. Ha külföldi partnerről beszélünk, akkor viszonylag könnyű helyzetben vagyunk. Ebben az esetben ugyanis – a tapasztalatok legalábbis ezt igazolják – tökéletes választás egy magyaros ajándékcsomag. A külföldieket ugyanis mindig lenyűgözi a magyar gasztronómia izgalmas ízvilága.

Ha belföldi partnerekről beszélünk, akkor a magyaros válogatás nem szerencsés, hiszen ők is ismerik a tokaji bort és a pirospaprikával is találkoztak már. Azonban számukra sem nehéz megtalálni a tökéletest. Egy karácsonyi ajándék üzleti partnereknek akkor jó, ha különleges. 

Szerencsére az ajándékcsomagok között számos olyat találunk, nem feltétlenül köszönnek vissza a boltok polcairól. Például kis manufaktúrákban, családi vállalkozásoknál készült kézműves csokoládékra gondolunk itt. Ritkaságnak számító teákra, házi lekvárra, mézre és a sort még hosszan lehetne folytatni. 

Ár-érték arányban is könnyű megtalálni az ideális ajándékválogatást. Egy kis odafigyeléssel biztos, hogy megtaláljuk a legjobbat a karácsonyi üzleti ajándékok között, hogy jövőre is kiváló kapcsolatot ápolva, együtt érhessük el a közös sikereket.

Még egy fontos előny: ha az Ajandekcsomagom.hu-ról választ karácsonyra ajándékot üzleti partnernek, akkor a logózást is meg tudja rendelni, így egy füst alatt minden teendőt el tud intézni. 

Képek forrásai

Az oldal tetejére