Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Céges nőnapi ajándékok

Céges nőnapi ajándékok és ajándékcsomagok

Akár 15% mennyiségi kedvezmény

Rendeljen most és a kiszállítást akár későbbre is kérheti. A szállítási napot a rendelés végén megjegyzésbe írhatja meg. Minden ajándékcsomag logózható.

Ha nem találja a megfelelőt, állítson össze egyedi logózható ajándékcsomagot itt!

Rendezés:

Újra itt a nőnap, de nincs ötlete, hogyan ajándékozhatná meg céges dolgozóit és partnereit ezen a jeles napon? Bizony a hölgyek várni fogják, vajon gondolt-e rájuk mostanában. Lepje meg céges partnereit és munkatársait egy stílusos ajándékcsomaggal nőnapra!

Céges nőnapi ajándékok mennyiségi kedvezményekkel rendelhetők, akár logózható díszcsomagolásban is. 

Nőnapi ajándékok cégeknek: lepje meg a hölgyeket stílusosan!

A nőnap közeledtével a céges ajándék beszerzése igazi rémálommá válhat. Hagyja az utolsó pillanatos rohangálást! Webshopunkban kényelmesen, akár hetekkel előre beszerezheti a megfelelő ajándékokat a cég hölgy munkatársai és partnerei számára.

Céges nőnapi ajándék ötletek 

A virág és a csoki klasszikus választás, de ha igazán emlékezetessé szeretné tenni a napot, érdemes egy nívósabb nőnapi csomagot összeállítani. Ha céges nőnapi ajándék ötleteken töri a fejét, válogasson prémium kozmetikumok, ínycsiklandó finomságok, stílusos kiegészítők és egyedi kézműves termékeink között!

Mennyit költsünk?

A nőnapi ajándékra fordítható összeg cégenként és a hölgyek létszámától függően változhat. Iránymutatásként javasoljuk, hogy 3000-10 000 Ft/fő között válasszon ajándékot. Ne feledje, a lényeg a kedvesség és a gesztus, nem a méregdrága ajándék.

Kit lepjen meg nőnapon?

Természetesen a cég hölgy munkatársait illik meglepni, a kolléganők mellett gondoljon főnökasszonyára is. De érdemes kiterjeszteni a kört a hölgy üzleti partnerekre és a leendő döntéshozókra is. Ezzel a gesztussal - ha nem túl tolakvó - komolyan javíthatja jövőbeni esélyeit egy jó üzletre.

Miért válasszon profi ajándékküldő szolgáltatást?

Egészen pontosan - hogy miért válsszon minket, az Ajandekcsomagom.hu-t? 

  • Időmegtakarítás: nem kell rohangálnia a boltokban, mi házhoz szállítjuk a megrendelt ajándékokat.
  • Egyedi ajándékok: széles választékunkban garantáltan talál ízlésének megfelelő ajándékot, amely a cég hölgy munkatársai körében is sikert fog aratni.
  • Kényelem: online felületünkön egyszerűen és gyorsan leadhatja rendelését.
  • Garancia: biztos lehet benne, hogy az ajándékok időben és sértetlenül megérkeznek.

Nőnapi ajándékcsomag cégeknek? További tippek

  • Személyre szabottabbá teheti az ajándékokat, ha a hölgyek nevével ellátott üdvözlőkártyát is mellékel.
  • Kérje egyedi céges csomagjaink összeállítását, hogy a logója is megjelenjen az ajándékokon.
  • Nőnapi ajándék kollégáknak: ízlésükről és allergiáikról se feledkezzen meg, amikor a csomagot kiválasztja.

A nőnapi ajándékcsomag cégeknek szóló ajánlatunkban mennyiségi kedvezményt, valamint gyors online ügyintézést és országos kiszállítást kínálunk. Ajándékküldő szolgálatunkon keresztül akár egyesével is küldhet ajándékot, a dolgozók lakcímére, így a home office-ban dolgozók se maradnak ki. 

Az oldal tetejére