Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Céges nőnapi ajándék?! Csak könnyedén. Ettől lesz tuti a nőnap!

Céges nőnapi ajándék?! Csak könnyedén. Ettől lesz tuti a nőnap!

Fejvakarás helyett válasszunk online szolgáltatótól nőnapi ajándékot vagy virágküldést!

A nőnapnak van egy klasszikus, kissé talán túlságosan is kosztüm szagú értelmezése. A férfiak tőlük telhető módon elegánsan felöltöznek és felköszöntik a szintén szép ruhába bújt hölgyeket. Nincs is ezzel semmi baj, de gyakran olyan, mint a magas sarkú: nyomja az ember lábát. Főleg, ha céges ajándékozásról beszélünk.

Ugyanakkor, ma már könnyedebb módon is lehet köszönteni a hölgyeket és a lányokat, ami inkább emlékeztet egy kényelmes nyári szandálra, maradva a fenti hasonlatnál. A céges nőnapi ajándék és ajándékozás valamikor túlzottan is hivatalos protokoll és kötelező ceremónia volt, ma már szerencsére inkább emlékeztet egy felszabadult bulira, ahol mindenki jól érzi magát. 

Persze a lányokat ugyanúgy szeretjük, inkább csak annyi változott, hogy ezt nem egy felsőbb utasítás hatására mondjuk ki, hanem magunktól. Ahogy a hivatalos köszöntés szabályai ellaposodtak a 90-es évek után, úgy nőttek meg az ajándékozás lehetséges formái is. A mai, digitális világban pedig már mindenki találhat kedvére való nőnapi meglepetést, ha szeretne megköszönteni valakit.

Na de mit is akar a nő? 

Bizony ez a kérdés évezredek óta foglalkoztatja a férfiakat. Röviden megválaszolva: kedvességet. Különösen igaz ez nőnapkor. Egy aranyos ajándékozási gesztus ezen a napon szebben beszél minden szónál. Ugyanezt szokták mondani a virágról is. 

Ha nem tudja eldönteni, mivel lepje meg a kedvesét, esetleg a hölgy kollégáit vagy alkalmazottait, akkor maradjon a hagyományoknál. A virág mindig tuti siker, főleg, ha virágkosárról vagy nőnapi virágboxról beszélünk. A virágküldés Budapesten pedig manapság gyors és rendkívül egyszerű! 

Céges ajándék ötlet nőnapra - virág

Ezen túl persze lehet kedveskedni különféle édességekkel és finomságokkal is a lányoknak a neves napon. Kapni jó, de adni még jobb – tartja magát a régi mondás, amiben legalább annyi igazság van, mint kedvesség. Adni valóban nagyszerű dolog, de néha nem is olyan egyszerű. A „mit is adjak” kérdés bizony, akár hetekig is gyötörhet bennünket, míg végre letesszük valami mellett a voksot. 

Vagy a könnyebbik utat választjuk és igénybe veszünk egy profi, online ajándék- és virágküldő szolgáltatást, ami tudja helyettünk a válaszokat. Hiszen egy nőnapi meglepetés valóban sok mindenről szólhat, más illik egy kolléganőnek a cégnél, más egy barátnak, és persze megint más a szerelmünknek. 

Rendelje meg a céges nőnapi ajándékokat, virágokat időben! A mennyiségi kedvezményeket a termékekre kattintva láthatja. 
Az oldal tetejére