Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Rólunk mondták

"Nagyon köszönöm a segítségüket és azt, hogy az utolsó pillanatban is rendelkezésünkre álltak.

A csomagok időben odaértek az általam kért valamennyi címre, nagy örömet okozva ezzel a kollégáknak.

A 2020-as évben különösen nehéz volt távolról összetartani a csapatot, de egy karácsonyi online találkozó alkalmával egyszerre kibontott csomagoknak is köszönhetően összeállt a csapat, az ízek és a hangulat. :) "

Penyigey-Seres Diána

operatív igazgató

 

"Köszönjük szépen a profi szervezést és a jól összeválogatott – minőségi ajándékokat. Mindenkinek nagyon tetszettek."

Dóri

 

"Szuper segítőkész csapat! Mindig lehetett rájuk számítani, nagyon gyorsan reagáltak minden kérésünkre és kérdésünkre! Azon kívül, hogy gyönyörű és elegáns az ajándékcsomag amit kínálnak, a szervezettség is profi volt!"

Szandra

 

"Karácsonyi előtt 1 héttel kétségbeesetten kerestem fel a meglepetésem csapatát. Klaudia gyors segítségével még a külföldi partnereinkhez is sikerült időben ajándékot küldeni."

Anna

 

"A vírushelyzet miatt elmaradt a karácsonyi program, ezért döntöttünk a táv ajándékozá mellett. Az ajándékküldés céges partnereinknek egyszerű és gyors volt, a weboldalon adtam le minden rendelést. Elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, másnak is ajánlani fogom. Köszönöm."

H.Tamás

 

"Köszönöm szépen a pontos szállítást, a precíz csomagolást és a rugalmas, segítőkész hozzáállást a kérdések kapcsán."

Zsuzsanna

 

"Kisebb számú és nagyobb mennyiségű ajándékküldésnél is nagy segítségünkre volt a meglepetésem.hu csapata. Gyorsan, pontosan és a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve állították össze a munkatársainknak szóló ajándékokat, és még a legsűrűbb decemberi időszakban is mindent megtettek azért, hogy időben célba juttassák azokat."

Adrienn

 

További cégek akikkel már együtt dolgoztunk:

Céges karácsonyi ajándékot rendelő partnereink

 

 

Tekintse meg karácsonyi ajándékcsomagjainkat

 

 

 

Az oldal tetejére