Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Búcsúajándék kollégának

Búcsúajándék kollégának

Egy kollégának szánt búcsúajándék legyen mindig olyan, amire tényleg emlékeznek majd!

Ha egy jó csapatban dolgozunk, vagy egy jó csapatnak vagyunk a vezetője, akkor picit mindig szomorú, ha valaki otthagyja a munkahelyét és vált, esetleg nyugdíjba megy. Legyen bármi is a távozás oka, illik méltóképpen elköszönni. Egy búcsúajándék kollégának ilyenkor azonban komoly fejtörést okozhat.

Nem feltétlenül könnyű a kérdés, hogy mi is legyen az a bizonyos ajándék. Addig rendben van a dolog, hogy szervezünk egy kisebb vagy egy nagyobb összejövetelt, de itt egy picit megáll a tudomány. Egyedi ajándék kollégának - hát persze, de milyen? 

Egyedi ajándék kollégának

Ez több dologtól függ, attól is, hogy kit búcsúztatunk és mióta van a cégnél. Másnak örül egy nő és másnak egy férfi, ha pedig egy főnök távozik, akkor szintén kicsit más a helyzet. A búcsúajándék főnöknek például általában nagyobb értékű dolog, feltéve persze, ha szerettünk a vezetőnket. 

Érdemes körülnézni itt nálunk az Ajándékcsomagom oldalon, itt kifejezetten azzal foglalkozunk, hogyan is lehet megköszönteni valakit különleges módon céges keretek között. A nőknek például a virág mindenképpen lehet vezető motívum, míg a férfiaknak valamilyen alkoholos összeállítás. Ezeket aztán persze fel lehet turbózni egyedi, kreatív ötletekkel is.

Vigyünk egy kis kreatívitást a kollégának szánt búcsúajándékba!

Egy egyedi, kollégának szánt ajándék viszonylag egyszerűen megvalósítható, még akkor is, ha az alapötleteknél maradunk. Elég egy személyes üzenetre gondolni, amit elrejtünk az ajándékválogatásban, felemlegetni pár jó sztorit, és megspékelni az ajándékot egy-két közös, jól sikerült fotóval. 

Persze könnyebb a helyzetünk, hogy ha már hosszú évek óta dolgozunk együtt, mert ebben az esetben tudjuk, hogy mit szeret a másik, és ennek fényében állíthatjuk össze az ajándékkosarunkat, vagy az ajándékboxot. Lényeg, hogy a búcsúztató ajándék kollégának legyen egy picit mindig frappáns és egyedi. A sablont mindenképpen kerüljük, hogy valóban emlékezetes legyen ez a nap.

Ajándék munkatársnak különlegesen

Fontos, hogy amit adunk, az tényleg különleges legyen, és itt korántsem az számít, ha drága holmit választasz. Sok mindentől lehet különleges egy meglepetés. Elég olyanokra gondolni, mint például az egyedi, kézműves termékek, amelyeket nagy műgonddal terveznek és valósítanak meg. Vagy az olyan finomságokra, legyen az egy fűszer, egy méz, vagy egy tea, amelyek nem érhetőek el egy hétköznapi bolt polcain. Egy kis odafigyeléssel remek dolgokat találhatunk, ami méltó ajándék kollégának. 

Búcsúajándék kollégáknak

Ugyanakkor a külcsíny sem mindegy, az idősebb korosztály például jobban szereti az ajándékkosarakat, míg a fiatalabbak inkább egy ajándékboxnak örülnek. Legyen bármelyik is, a személyes üzenet és egy-két fotó semmiképpen se hiányozzon a csomagból. Az biztos, hogy ha egy jól sikerült ajándékcsomag egy jó hangulatú bulival párosul, akkor már nem is lesz olyan szomorú a szeretett kolléga elbúcsúztatása. 

 Ha egyik kollégáját szeretné méltóképp búcsúztatni, válasszon az Ajándékcsomagom.hu kínálatából!
Tartalomhoz tartozó címkék: ajándék kollégának
Az oldal tetejére